Riny van der Staak draagt exportzaak over aan Rob Linders

Tholen - Riny van der Staak heeft per 1 januari zijn gelijknamige exportzaak overgedragen aan Rob Linders. Voor relaties is Rob geen onbekende, want hij is al 19 jaar bij Riny van der Staak werkzaam. Riny gaat van zijn pensioen genieten, maar zal op de achtergrond nog wel als adviseur bij de zaak betrokken blijven.

Riny groeide in de AGF-handel op en kwam op 19-jarige leeftijd bij zijn vader in Veldhoven in de zaak. Later zette hij de zaak voort met zijn broer Huub en werd er een start gemaakt met de export van groenten en fruit. In 1996 zijn de wegen van de broers gescheiden en besloot Riny om in Grubbenvorst een eigen zaak te starten, gericht op de export van groenten en fruit. Dit jaar zou hij 25 jaar op het Venlose handelsterrein actief zijn. De klanten van Riny van der Staak bevinden zich in Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Nederland.

Hoewel Riny het vanaf nu rustiger aan hoopt te gaan doen, staat hij wel open om in de toekomst op interim basis advieswerk binnen de AGF-sector te vervullen. "Mensen met veel ervaring zijn spaarzaam en ik denk dat ik in zo'n rol zeker van meerwaarde kan zijn."

Klik hier voor een eerder interview met Riny van der Staak

Voor meer informatie:
Riny van der Staak BV
Venrayseweg 132a
5928 RH Venlo
Tel: 077 323 09 19
Mob: 06-53254212
Fax: 077 382 12 69
info@rinyvanderstaak.nl 
www.rinyvanderstaak.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.