Lizette Helmer:

"Onze crossdocklocatie in Breda heeft een unieke, centrale ligging"

Tholen - Anderhalf jaar terug vierde Helmer B.V. uit Breda haar 50-jarig jubileum. Ruim twintig jaar is de dagelijkse leiding van het op- en overslagbedrijf in handen van Lizette Helmer. Onlangs werden de koel- en kantoorruimte volledig gerenoveerd, waarmee het opslagbedrijf ook klaar is voor de toekomst.

"Aan koelruimte geen gebrek", steekt Lizette Helmer van wal. "We hebben hier in Breda de beschikking over twintig koelcellen, waarin we producten tussen de -1 en 15 graden Celsius kunnen opslaan. Daarnaast beschikken we over twee grote hallen waarin we nog eens 1500 pallets op kunnen slaan."

"Onze vestiging op het IABC-terrein in Breda ligt als crossdocklocatie bijzonder gunstig. Zo slaan we veel overzeese handel op die vanuit de havens van Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen het land binnenkomen. Maar er wordt hier ook veel handel uit Zuid-Europa gelost, om vervolgens verladen te worden naar bijvoorbeeld Scandinavië of Oost-Europa", vertelt Lizette.

Het bedrijf heeft in totaal de beschikking over 10.000 m² koelruimte , is BRC, Skal- en HACCP- gecertificeerd en is  een erkende douanelocatie. Daarnaast  zijn er ook  enkele kantoorunits beschikbaar.

"We werken met een klein team en daardoor zijn de lijntjes met de klant kort. Klanten verbazen zich er weleens over dat we met twee dames op kantoor en drie mannen in de loods de boel draaiende houden, maar ze zijn erg tevreden over onze dienstverlening. We hebben dan ook geen acht-tot-vijf-mentaliteit en klanten hoeven daarom nooit lang op hun handel te wachten!"

Voor meer informatie:
Helmer BV
Lizette Helmer
IABC 5325
4814 RB Breda
T (076) 530 20 20
lizette@helmerbv.nl    
www.helmerbv.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven