Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vegan en voedselverspilling hot topics

Fotoreportage AGF'ers op Horecava

Tholen - Afgelopen week werd de 64e editie van de Horecava georganiseerd in RAI Amsterdam. De beurs trok deze keer 75.000 bezoekers, een stijging van ruim 6% ten opzichte van vorig jaar. Ook de AGF-horecaleveranciers waren weer goed vertegenwoordigd. Weliswaar waren er deze keer minder AGF-deelnemers aan het Veggie en Vegan Paviljoen, maar dooor de hele beurs waren er toch behoorlijk wat AGF-leveranciers present met onder meer Boekel AGF, Fruity Pack en Natuurlijk Vers als nieuwe standhouders.

De trends van buiten de deur, ‘op’ restaurant of ‘on-the-go’ eten, en ‘vegan’ zetten snel door. Dit betekent ook voor AGF dat naast retail- en afzetkanalen ook out-of-home kanalen belangrijker gaan worden. Bedrijven waren dan ook positief verbaasd over de concrete interesse van de bezoekers. Veel aandacht was er voor duurzame thema’s als voedselverspilling, vegan, 0.0 dranken en het eten van de toekomst. De volgende Horecava staat gepland van maandag 11 tot en met donderdag 15 januari 2021 in RAI Amsterdam 

Klik hier voor de fotoreportage