Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Staadegaard dealer voor Carré mechanische onkruidbestrijding

Importeur Pool Agri heeft wederom een sterke partner gevonden voor de verkoop van Carré in Nederland. Vanaf 1 februari 2020 neemt Staadegaard de mechanische onkruidbestrijdingsproducten van Carré op in haar leveringsprogramma.



"De innovatieve schoffels, wiedeggen en roterende wiedeggen krijgen via de vier vestigingen van Staadegaard voet aan de grond voor akkerbouwers en telers in Brabant en Limburg", aldus het bedrijf. 



Het familiebedrijf Staadegaard is opgericht in 1933 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie in de landbouwmechanisatie. De professionele machines van Carré passen dan ook goed in het productprogramma van Staadegaard.



Fons Kellendonk, verkoopleider bij Staadegaard, licht toe: “vanwege de toenemende vraag naar mechanische onkruidbestrijding binnen ons werkgebied, is de samenwerking met Pool Agri voor deze machines dan ook een logische keuze om ons productportfolio uit te breiden. Carré heeft in een traject van marktonderzoek onze aandacht in uiterst positieve zin getrokken aangezien we vanzelfsprekend de beste oplossing aan onze klanten willen bieden.”



Ook productspecialist Niels van Rossum van importeur Pool Agri is enthousiast over de samenwerking: “Wij willen graag professionele dealerorganisaties aan ons verbinden met veel kennis van de markt. Met de samenwerking met Staadegaard is dat wederom gelukt. Zo combineren we de kracht van de dealer met de kwaliteit van Carré. Telers die mechanische onkruidbestrijding willen toepassen hebben behoefte aan maatwerk en advies. De expertise en praktijkgerichte werkwijze van Pool Agri zijn hierbij doorslaggevend.”



Premium dealers GroeNoord en van Gemeren Mechanisatie (Numansdorp) gingen Staadegaard al voor in respectievelijk Noord Nederland en Zuidwest Nederland. Hiermee heeft Pool Agri een groot gedeelte van Nederland reeds afgedekt. In de overige gebieden wordt er momenteel met lokale dealers gewerkt. Er is vanuit deze gebieden veel vraag en Pool Agri verwacht dat halverwege 2020 het dealernetwerk met premiumdealers met een exclusief gebied wordt voltooid.

Voor meer informatie:
Hendrik Pool
Pool Agri Import & Export
Schutsluis 15 7681 KG
Vroomshoop
+31(0)546 641910
info@pool-agri.com
www.pool-agri.com/carre 

Publicatiedatum: