DCA-Markets en Refinitiv (Thomson Reuters) gaan samenwerken

DCA-Markets en Refinitiv hebben een overeenkomst gesloten om intensief te gaan samenwerken in de mondiale distributie van (agrarische) marktdata en content van DCA Groep.

In de overeenkomst is geregeld dat Refinitiv de eigen benchmarks van DCA-Markets gaat ontsluiten op haar bekende Eikon-platform. Dit betekent dat gebruikers van dit systeem over de hele wereld de 80 benchmarks of noteringen van DCA-Markets kunnen volgen. Het gaat hierbij om zuivelnoteringen van onder meer melk, boter en kaas, maar ook die van fritesaardappelen, uien en varkensvlees. Stuk voor stuk belangrijke prijsindicatoren voor deze internationale markten.

Ook onderdeel van de overeenkomst is dat Refinitiv andere agrarische data en redactionele content van Boerenbusiness.nl, het onafhankelijke mediaplatform van DCA, distribueert naar de 400.000 eindgebruikers, verspreid over 190 landen.

René van ’t Riet van DCA-Markets: ‘ Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van DCA. Door de samenwerking met Refinitiv vullen wij de behoefte in van de internationale markt in agrarische goederen naar agrarische benchmarks, - prijsreferenties , - data en nieuws. En staan we als Price Re porting Agent (PRA) op de wereldkaart’.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.