Webinars over herbruikbare transportitems

Gratis online kennisdeling over meermalige emballage

TellApe, specialist op gebied van meermalige emballage, is gestart met het geven van Webinars over meermalige emballage. Een opeenvolgende reeks waarbij elke twee weken een ander onderwerp over herbruikbare transportitems, ook wel meermalige emballage genoemd, aan bod komt. Enerzijds is het doel van deze Webinars om deze verwarrende tijd beter door te komen en optimaal te benutten door nieuwe kennis te delen. Anderzijds hoopt TellApe bedrijven te helpen het hoofd makkelijker boven water te houden. Zo hoeven ondernemingen geen verlies te lijden op gebieden die ze wél in de hand kunnen hebben.

‘’Het idee van de Webinars is om te laten zien dat wij, ondanks de sociale isolatie, nog steeds klaar staan en willen helpen’’, zegt Ernst Tjaden, founder van TellApe. ‘’Wij hebben veel kennis die we kunnen en willen delen, en denken dat juist nu een goed moment is om mensen iets bij te brengen.” Op donderdag 26 maart zijn we gestart met een serie Webinars over meermalige emballage en hieraan gerelateerde onderwerpen. De presentaties zullen afwisselend in het Engels en Nederlands worden aangeboden. De eerst komende Webinar op donderdagochtend 2 april om 11.00 uur zal in het Engels zijn over de VAR methode, Value at Risk-analyse. Deelname aan de Webinar is gratis en zullen naar schatting een half uur duren.

Tijdens de online sessies zal worden ingegaan op verschillende emballagerisico’s. Ook zullen adviezen gegeven worden voor de lange en korte termijn. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere; de Value at Risk-analyse, het maken van fysieke en financiële transacties omtrent emballage, poolservice en huurdiensten voor emballage en bij wie de verantwoordelijkheid moet liggen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Komende Webinars

  • Donderdag 2 april Value at Risk-analyse (Engels)
  • Donderdag 9 april Huren vs kopen en Statiegeld vs Saldo’s (Nederlands)
  • Donderdag 16 april Rental vs buying and deposit fees vs balances with RTI's (Engels)
  • Donderdag 23 april Waarom emballage registratie buiten je ERP pakket? (Nederlands)
  • Donderdag 30 april Why to register your RTI's beside your ERP system? (Engels)

Voor meer informatie over de komende Webinar kun je terecht op de webpagina’s  of op de sociale media van TellApe of Tconsult. De informatie zal up-to-date zijn in de week dat de Webinar plaats vind.

Voor de Nederlandse Webinars: http://www.tconsult.nl/webinar 
Voor de Engelse Webinars: https://www.tconsult.nl/en/webinar/

TellApe is een onderdeel van Tconsult b.v.

Voor meer informatie:
Geert Kuiper
Niels Stalenberg
TellApe 
Lagedijk 192
1544 BM Zaandijk
T: +31 (6) 1852 0303  (Geert) of + 31 (6) 4644 5161 (Niels)
g.kuiper@tellape.nl 
n.stalenberg@tellape.nl   
www.tellape.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven