Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardappeldemodag gaat online

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan de Aardappeldemodag dit jaar geen doorgang vinden als live-evenement op 19 augustus in Westmaas. Daarom kondigt de organisatie van het tweejaarlijkse evenement nu de Aardappeldemodag Online aan, die wel zal plaatsvinden op 19 augustus aanstaande.

De organisatie vindt het erg belangrijk om de aardappelsector ook in 2020 een ontmoetingsplaats te bieden, zoals die normaliter live in Westmaas wordt georganiseerd. Alle relevante informatie, kennis en innovatie die op deze dag gepresenteerd wordt, gaan zij daarom op een virtuele manier met de gebruikelijke bezoekers delen, zodat de sector ook in deze lastige tijd goed geïnformeerd blijft.

Unieke kans
De onderdelen die het evenement al sinds jaar en dag een vaste plaats in de sector hebben gegeven, zoals de bedrijvenmarkt en kennissessies, zullen op een passende en vernieuwende manier online gepresenteerd worden. Ook het succesvolle Jonge Boeren Programma van afgelopen editie zal onderdeel zijn van het online programma op 19 augustus. Voor standhouders is de Aardappeldemodag Online een unieke kans om hun beursboodschap te presenteren via een virtuele stand in een online beursomgeving. Bezoekers krijgen tijdens deze online editie van de Aardappeldemodag zoals altijd de kans om zich te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de aardappelsector.

Aardappeldemodag
Elke twee jaar organiseren Wageningen University & Research, locatie Westmaas en de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) de Aardappeldemodag. Het evenement is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen.

Publicatiedatum: