Preventieschermen tijdens wiedseizoen

Van Woerden Flevo BV in Biddinghuizen werkt sinds de start van het wiedseizoen met preventieschermen om zo de gezondheid van medewerkers zo veel mogelijk te waarborgen.

Anderhalve meter afstand is lastig tijdens het wieden.

Anthoinet Boks, Van Woerden Flevo: "Uiteraard geldt voor al ons personeel dat we de richtlijnen van het RIVM volgen. Zoals niet werken wanneer je verkouden bent of koorts hebt. Ook het regelmatig handen wassen/ desinfecteren en hoesten en niesen in je elleboog zijn belangrijke dingen die wij blijven communiceren." 

"Daarnaast hebben we ook bedrijfsspecifieke maatregelen genomen zoals het gebruiken van een eigen tractor en het zelf schoonmaken nadien. Helaas kunnen wij op onze wiedbedden geen anderhalve meter afstand houden tussen het personeel. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit op te lossen middels deze plastic schermen."

De plastic schermen zijn voorzien aan de bovenkant van een soort stootkussen zodat mensen zich niet kunnen bezeren aan het metaal.

"Gezondheid is ons kostbaarste bezit en als bedrijf vinden we dat wij een verplichting hebben om ons personeel zoveel mogelijk tegen het virus te beschermen."

Voor meer informatie: www.vanwoerdenflevo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.