Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Breed pleidooi Hollandse tuinbouw en AGF-handel:

"Dit is de tijd om gul te investeren in onze handelsrelatie met Afrika"

"Als de coronacrisis ons iets leert, dan is het dat we er alleen bovenop komen door samen te werken. We zien nieuwe vormen van samenwerking in lokale initiatieven, maar ook in nieuwe dwarsverbanden tussen publieke en private partijen. Vrijdag reageert het kabinet op het recente rapport van de Adviesraad Internationale Vraagstukken over de relatie met Afrika. Als bedrijfsleven zetten we vol in op de samenwerking met dit continent. Dit pleidooi in het FD wordt vandaag gedaan door de volgende personen: Annemarieke de Haan (general manager Unilever Benelux) Jan Peter Balkenende als voorzitter Dutch Sustainable Growth Coalition, Wiebe Draijer (bestuursvoorzitter Rabobank), Joost Oorthuizen (ceo van IDH) en Hans de Boer is voorzitter VNO-NCW.

Vanuit de tuinbouw en AGF-handel is het pleidooi mede-ondertekend door  Cees de Greve, Afriflora-Sher Holland, Hans-Willem van der Waal, AgroFair, Maarten van Hamburg, Bakker Barendrecht, Hugo Noordhoek Hegt, Dümmen Orange, Marcel Zandvliet, Dutch Flower Group, Simon Groot, East-West Seed, Volkert Engelsman, Eosta,  Kees Rijnhout, Jaguar The Fresh Company, Peter Maes, Koppert Biological Systems,  Fred van Heyningen, Nature’s Pride, Steven van Schilfgaarde, Royal FloraHolland, Michiel de Haan, Royal Lemkes, Steven Martina, The Greenery en Arno van Dongen en Van Oers.

Publicatiedatum: