Mechan Group stelt Wim Hengeveld aan als directeur Dealer Development

Met de aanstelling van Wim Hengeveld als directeur Dealer Development geeft Mechan Groep een verdere invulling aan haar groeistrategie. “Deze nieuwe functie vullen we in met een ervaren man”, zegt Ray Uiterwaal, CEO van Mechan Groep. “Het is onze ambitie om Mechan Groep verder te laten groeien. De ontwikkeling van ons dealernetwerk is daarbij cruciaal. Wim kan met zijn netwerk, kennis en ervaring die ontwikkeling versnellen.” Hengeveld is nog tot 15 juli directeur Massey Ferguson. Zijn plaats wordt ingenomen door de huidige directeur Parts & Services bij Mechan Groep, Ronald van Hattem. Op zijn beurt wordt Van Hattem opgevolgd door Sander Scholten, die afkomstig is van Olyslager.

Wim Hengeveld, Ronald van Hattem en Sander Scholten

“Wij ondersteunen dealers in ons dealernetwerk in Nederland en België maximaal, met kennis en services. Maar we kijken ook verder en staan open voor kansen in het buitenland”, zegt Wim Hengeveld. ”Ik zie het als een enorme uitdaging om te werken aan het toekomstige dealernetwerk. Samen met de dealers kijken we wat we van ze mogen verwachten, hoe we de verwachtingen van AGCO kunnen realiseren en hoe we ze daarbij kunnen helpen. Dat geeft ons partnership met hen nog meer inhoud.”

Wisselingen in het Management Team
Hengeveld was bijna 20 jaar eindverantwoordelijk voor het merk Massey Ferguson in Nederland. Zijn functie wordt overgenomen door Ronald van Hattem, die nu als directeur Parts & Services bij Mechan Groep werkzaam is. “In mijn huidige functie heb ik al veel contact met onze MF-dealers en met de mensen van AGCO”, zegt Van Hattem. “Ik weet waar de uitdagingen en de mogelijkheden liggen. Het is een fantastische kans om mijn opgedane ervaring op een andere manier in te zetten. Ik ben trots om het merk Massey Ferguson in Nederland te mogen vertegenwoordigen.” Zijn opvolger bij Parts & Services, Sander Scholten, werkte de afgelopen jaren als Managing Director voor Olyslager in Noord-Amerika.

Voor meer informatie:
Simon Kram
Mechan Group
S.kram@mechangroep.nl  
www.mechangroep.nl  
   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven