Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Palletcentrale neemt deel in Circular Plastics Alliance

Palletcentrale gaat als partner deelnemen in Circular Plastics Alliance, een nauw samenwerkingsverband van een breed scala aan bedrijven, die actief zijn in verschillende branches zoals de bouw-, logistiek-, verpakkings- en tuinbouwsector.

Circular Plastics Alliance zet zich in om wereldwijd oplossingen voor duurzame verpakkingen te ontwikkelen en te produceren. Samen gaan we voor het ontwikkelen van innovatieve producten en nieuwe standaarden in de keten. Denk bijvoorbeeld aan een solide lichtgewicht kunststof display pallet om producten in de retail op te presenteren. Deze display kan continue opnieuw worden ingezet. De doelstelling van de Palletcentrale sluit naadloos aan bij Circular Plastics Alliance.

De Palletcentrale is als marktleider op het gebied van gebruikte pallets al 51 jaar de stimulator van hergebruik. De gebruikte pallets worden ingezameld, opgekocht en na een grondige inspectie hergebruikt. Recycling in optima forma. De Palletcentrale gelooft in de Circular Plastics ketensamenwerking met erkende bedrijven. Ieder deelnemend bedrijf is marktleider in een specifieke branche. Deelname heeft voor bedrijven voordelen waaronder het vergroten van de kennis op het gebied van circulaire kunststof recycling. De Palletcentrale zal deze kennis gaan delen met haar stakeholders.

Voor meer informatie:
www.palletcentrale.nl
www.circular-plastics-alliance.com/en/home/ 

Publicatiedatum: