C. Meijer BV wordt Meijer Potato

Meijer Potato bestaat 100 jaar

Meijer Potato werd in 1920 opgericht door Kees (Cornelis) Meijer Senior onder de naam C. Meijer BV en viert in september haar 100-jarige jubileum. Door het coronavirus kan dit jubileum echter niet gevierd worden op de manier waarop Meijer Potato dat graag had gewild. 

Toch wil het bedrijf al graag haar nieuwe naam, uitstraling en website aan haar klanten tonen. De keuze voor een nieuwe naamsverandering is deels om het internationale karakter van het bedrijf te onderstrepen. 90% van de handel vindt namelijk buiten Nederland plaats.

De relatiedagen in het najaar gaan vooralsnog door maar wel op een andere manier dan normaal. De open dag op de hoofdvestiging in Rilland op 4-6 november ook maar eveneens met een andere invulling. 

Naast een naamsverandering heeft Meijer Potato missie, visie en kernwaarden verwoord. Die komen terug op de website, in brochures van het bedrijf en op kantoren en beurzen.

Voor meer informatie:
Meijer Potato
Bathseweg 45
4411 RK, Rilland
Tel: +31 (0)113 760100
www.meijerpotato.com
info@meijerpotato.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.