Homburg Holland presenteert nieuwe Hardi dealer Abemec

Homburg Holland intensiveert momenteel met een gedegen dealerplan de samenwerking met haar huidige dealers. Daarnaast groeit ook het aantal dealers van de Homburg-merken in Nederland en België gestaag door. In Nederland is een samenwerking aangegaan met o.a. Abemec voor de Hardi veldspuiten.

Jack Thibaudier, directeur Homburg Holland: “In Nederland neemt met name de interesse voor een dealerschap van Hardi veldspuiten snel toe. Door de kwalificering van Hardi TwinForce luchtondersteuning in de hoogste driftreductieklasse en de combinatie van een goede gewasindringing, bladbedekking en middelenbesparing, stijgen de verkopen van deze spuiten merkbaar. Voor Abemec is dit een reden geweest om met ons in gesprek te gaan.
Naast onze huidige dealers hebben we gekeken in welke gebieden nog geen Hardi dealer aanwezig was.”

Nadat recent Faber Agracentrum te St.-Jacobiparochie de Hardi veldspuiten al toevoegde aan haar verkoop- en serviceactiviteiten, is Homburg Holland nu verheugd te kunnen melden dat ook de Abemec vestigingen in de nog ‘open dealer-gebieden’ van Homburg gekozen hebben voor het Hardi B-dealerschap. B-dealers opereren in open dealer gebieden. De A- dealers van Homburg hebben een vastomlijnd werkgebied, bieden meerdere Homburg merken en zijn servicepartner van Homburg. Homburg gaat daarvoor nauw samenwerken met de Abemec vestigingen Beek & Donk, Ermelo, Geldermalsen, Gilze, Goes, Hoogeloon, Kerkwerve, Mariënberg, Oudewater, Reek, Someren en Waalwijk. De overige vestigingen zullen als C-dealerschappen opereren. Per 1 september zullen zij in hun agrarische gebieden een stevige basis leggen voor de advisering, verkoop, distributie, training en service van zowel de gedragen veldspuiten als de getrokken Hardi Commander TwinForce veldspuiten.

Voor meer informatie:
Jack Thibaudier
Homburg Holland 
06 53 39 29 44
jt@homburg-holland.com
www.homburg-holland.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven