22 -24 september: Seminis iX open dagen

Covid-19 heeft de wereld op zijn kop gezet, zowel zakelijk als privé. Bij Seminis vinden ze het juist nu nóg belangrijker om in contact te blijven en zich in te zetten voor een gezonde toekomst met goede producten en intensieve samenwerking met telers, adviseurs en andere professionals uit de groentesector. "Dus zet 22, 23 en 24 september van 9.00 tot 17.00 uur vast in uw agenda, want dan opent Seminis haar digitale deuren voor professionals uit de groentensector", aldus het bedrijf. Een digitaal bezoek aan de demovelden
"Bij Seminis weten we hoezeer de bezoekers een jaarlijks bezoek aan onze demovelden in Wageningen en Enkhuizen waardeert om te bekijken wat de toekomst brengt met de vollegrondsgroenten van Seminis in bloemkool, broccoli, kool, wortel, uien, spinazie, bonen en mais", aldus Seminis. "Het is inmiddels duidelijk dat Seminis de bezoekers toch persoonlijk kan verwelkomen in deze Corona-tijden. Maar ze zijn vastbesloten om zich samen met u sterk te maken voor een gezonde toekomst door de bezoeker mee te nemen op een digitale rondleiding door onze demovelden, via livestream sessies, video’s en meer."
 
Op het Idea Exchange (iX) event ligt de focus op het bieden van nieuwe inzichten, oplossingen en netwerkmogelijkheden die veel verder gaan dan zaden en rassen. Voor belangrijke kenmerken als opbrengst, smaak, (veld)houdbaarheid, oogstgemak, resistentie en gezondheidsvoordelen kunnen bezoekers hun vragen stellen aan de veredelaars, gewas adviseurs, solution partners en de Seminis experts via livestream sessies die dit jaar worden georganiseerd.

Voor meer informatie:
www.seminis.nl/evenementen/seminis-ix-open-dagen-2020/  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.