Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rassendagen met persoonlijk virtueel veldboek

Tijdens de Fields of Innovation van Syngenta wordt er naast teelttechnische aspecten ook ingezoomd op handels- en verwerkingsgerelateerde informatie. Dit virtuele evenement biedt bijvoorbeeld een blik op de nieuwe spruiten TrimStar en TrimTop. Deze zijn geschikt voor mechanische schoning. Er is ook een heel nieuwe lijn van crispy babyleaf. Deze hebben een dikker blad en langere houdbaarheid. En op het gebied van kolen en sla zijn verschillende nieuwe rassen die speciaal veredeld zijn om de klimatologische veranderingen het hoofd te kunnen bieden.

Tijdens het event vinken deelnemers die rassen aan waar ze later de informatie nog eens van willen nalezen. "Aan het einde van je bezoek download je je eigen persoonlijke veldboek, incl de links naar de bijbehorende video’s", aldus Syngenta. 

Om deze gepersonaliseerde service te kunnen verlenen is het nodig dat de bezoeker zich registreert. www.syngentavegetables.com/fields-innovation 

Publicatiedatum: