Dolf Reijgersberg en Petra Batist, Kerstversgeschenk:

"Stoere mannenpakketten met vers in de hoofdrol"

Tholen - Alweer ruim tien jaar geleden startte Dolf Reijgersberg van Europe Retail Packing met het leveren van groenten- en fruit pakketten aan verschillende bedrijven in de decembermaand. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een serieuze tak en staan er in de showroom op ABC Westland tal van Kerstverspakketten opgesteld. "De tijd dat er alleen een kistje groenten werd geleverd is inmiddels voorbij, maar vers schrijven we hier nog wel met hoofdletters", lacht Petra Batist.

Kakelvers
"We begonnen alleen met verspakketten, maar we leveren die inmiddels in combinatie met non-foodartikelen, zodat mensen ook een blijvende herinnering hebben. Denk aan een wokpan met wokgroenten of een tapasplank met allerlei denkbare hapjes, maar ook complete kerstmenu's met kiprollade met een groentemenu en een fles wijn. Dat maakt ons toch wel tot een bijzondere speler in deze markt, want in veel traditionele kerstpakketten zit alles in een blikje, zakje of een potje. Bij ons is het kakelvers!"

Door de Corona-crisis is de hele markt wat onstuimig, maar volgens Petra wil elke werkgever zijn of haar medewerkers aan het eind van het jaar graag een blijk van waardering geven. "Als je goed hebt gedraaid, is dat natuurlijk leuk, maar ook bedrijven die het moeilijk hebben, willen hun medewerkers die keihard gewerkt hebben daar graag voor bedanken. Het mooie is dat wij elk bedrijf op maat kunnen bedienen. We maken pakketten van 8 euro, maar ook van 150 euro", vertelt Petra.

Bourgondiërs
Wel hebben alle pakketten een gemene deler. "Mensen die bij ons komen vallen op lekker en bijzonder eten. Bourgondiërs zijn bij ons aan het juiste adres. Verder hebben we vooral klandizie bij de echte doe-bedrijven. De meeste van onze klanten hebben wel 85 tot 90% mannen in dienst. Het is echt onze kracht om 'stoere-mannen-pakketten' te bedenken. Echt voor de harde werkers op kantoor en wat minder voor het pakkenpubliek!"

Het zal dan ook niet verwonderlijk zijn dat de pakketten bij de tuinbouw- en handelsgerelateerde bedrijven goed in de smaak vallen. "Eigenlijk zijn we rondom de veilingen het beste vertegenwoordigd. We zitten vooral in het gebied tussen de vier grote steden Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam in. De populairste AGF-ingrediënten zijn volgens Petra haricot verts, zoete aardappelen en mini-tomaatjes. "Maar ook de ananas en meloen met ham blijft een klassieker!"

Voor meer informatie:
Petra Batist / Dolf Reijgersberg
Kerstversgeschenk
ABC Westland 315
2685 DD Poeldijk
Mob: +31 06 41754013
info@kerstversgeschenk.nl
www.Kerstversgeschenk.nl
Instagram

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.