Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie gespecificeerde MF 7719 S ‘NEXT Edition’ tractor

Massey Ferguson, een wereldwijd merk van AGCO, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn hoog gespecificeerde MF 7719 S ‘NEXT Edition’ tractor, na het succes van de 4 modellen die op Agritechnica 2019 werden gepresenteerd (MF 5711 S Dyna-4, MF 5713 S Dyna-4, MF 7720 S Dyna-VT and MF 7726 S Dyna-VT).
Het exclusieve NEXT Edition pakket is nu ook beschikbaar op een van de populairste modellen van Massey Ferguson, de MF 7719 S Dyna-VT die gekroond werd tot “Machine of the Year 2019”.



Massey Ferguson heeft de ‘NEXT Edition’ versies gecreëerd door elementen van de MF 7700 S Exclusive pakketten te combineren met verdere prestatie- en comfort verhogende eigenschappen, verpakt in een exclusieve en onderscheidende kleurstelling. Dit eenvoudige pakket biedt ongeëvenaarde prestaties en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om de productiviteit voor gemengde akkerbouwers en loonwerkers te verhogen.

“We hebben gewoon gekeken naar de behoeften van onze klanten in dit groeiende segment van 180-200 pk, evenals naar de voorkeursopties, apparatuur en transmissie”, zegt Francesco Murro, Directeur Marketing Massey Ferguson Europe & Middle East.
“Om dit succesvolle model, bekroond tot Machine of the Year 2019, te vieren, hebben we besloten om aan deze precieze behoeften tegemoet te komen met een echt aantrekkelijk pakket. Het NEXT Edition-model brengt onze toekomstige klanten naar het NEXT-niveau van prestaties en ongecompliceerde betrouwbaarheid – als het gaat om de klus te klaren op het bedrijf. We willen hen de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

“De NEXT Edition specificatie voegt een onderscheidende en exclusieve touch toe aan de binnenkant en de buitenkant,” voegt hij toe. “Deze trekker is voorzien van een uniek ‘NEXT Edition’ embleem op de motorkap en een exclusief nummeringsplaatje aan de binnenzijde, waarop het speciale, ‘limited NEXT Edition’ bouwnummer staat afgebeeld. De NEXT Edition modellen worden geleverd in de iconische MF rode kleur, maar met kenmerkende zwarte roosters als standaard. Wie op zoek is naar verdere exclusiviteit kan voor dezelfde prijs ook kiezen voor een volledig zwarte kleurstelling”, aldus de heer Murro.

Het MF 7719 S Dyna-VT Next Edition model is per direct beschikbaar voor nieuwe orders.


Het MF 7719 S Next Edition model
 Motortype AGCO POWER 6.6 liter/ 6 cilinder SCR
Max Vermogen @1,950rpm 190 pk
Max Vermogen met EPM @1,950rpm 220 pk
Transmissie Dyna-VT CVT Transmissie

 


De 190 pk, MF 7719 S NEXT Edition is uitgerust met een state-of-the-art Dyna-VT CVT transmissie. Deze nieuwe tractoren zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals in de landbouw, van gemengde landbouw tot akkerbouw- en loonwerkers, en maken gebruik van eenvoudige, betrouwbare technologie om de ultieme efficiëntie en lage bedrijfskosten te leveren.

Het zeer efficiënte NEXT Edition-model, met zijn indrukwekkende tractie en hefvermogen blinkt uit in het veld en op de weg, met een uitstekend brandstofverbruik, lange onderhoudsintervallen en lage onderhoudsvereisten die de bedrijfskosten verlagen.

De NEXT Edition-modellen breiden de bestaande modellen met een ‘exclusive’ pakket die volgende opties al bevatten verder uit: Closed-centre 110 liter/min. hydrauliek, vier elektronische regelventielen, mechanische cabinevering, Command Control armleuning met Multipad-hendel, cruise control en Clutch Effect. Ze worden ook geleverd met Quadlink voorasvering, automatische airconditioning, elektrisch instelbare en verwarmde spiegels en Datatronic 5 terminal voor het beheer van alle tractorfuncties en precisielandbouwfuncties. Hij wordt geleverd met een MF Connect telemetrie abonnement van 3 jaar om de uptime van de machine te maximaliseren.

Bovenop deze indrukwekkende specificaties zijn de NEXT Edition modellen uitgerust met nog meer automatisering en geavanceerde functies om het comfort, de bediening en de prestaties te verbeteren:
• Heavy duty geïntegreerde fronthef (IFLS), met een hefcapaciteit tot 4.000 kg en bediening bij de fronthef.
• SpeedSteer, die zorgt voor sneller en gemakkelijker manoeuvreren, door het verminderen van het aantal omwentelingen van het stuurwiel dat nodig is om bochten te maken.
• Auto-Guide ready, inclusief Datatronic 5 touchscreen terminal voor het beheer van de tractor- en precisielandbouwfuncties.
• 2,55 m brede achterspatborden met verlengers
• Meedraaiende voorspatborden (afhankelijk van de bandenmaat)
• Nieuwe standaard bandenmaten waaronder 650/65R42 WF – 540/65R30 WA om de tractie te verbeteren en verdichting te voorkomen.
• Tot 16 LED-werklampen en wegverlichting.
• Verdere opties en apparatuur om het model van de NEXT Edition te personaliseren, alsook om te voldoen aan de specifieke behoeften van de markt/het land.

 

Publicatiedatum: