donderdag 29 oktober, 16.00-18.00 uur

Digitale netwerkbijeenkomst Dutch Fresh port

Onder leiding van dagvoorzitter Martijn de Greve gaan we een inspirerende, energieke en verrassende middag tegemoet! Met als opbrengst dat u helemaal bent bijgepraat met wat er in het gebied gaande is.

De netwerkbijeenkomst duurt van 16.00 tot 18.00 uur.

  • Opening – Door Adri Bom, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, samen met bestuurder van Barendrecht en Ridderkerk
  • Inspiratie – Korte film over Dutch Fresh Port
  • Introductie campusvorming Dutch Fresh Port – Door Gert Kant, Lentiz
  • Duurzaam bedrijfsterrein – Met Maarten van Hamburg (Bakker Barendrecht), Nic Jooste (Immersed) en Johan in ’t Veld (VBO Fresh World)
  • Verbinding en mobiliteit – Met Freek Brilleman (Rotterdam Business School), Michel Jansen (Total Produce) en Pieter Berkman (Berkman)

En aandacht voor Loods38; de toegevoegde waarde van onderzoek; de truckparking; het ontwikkelen van een reefer hub; bedrijven op Dutch Fresh Port die op 1 staan én de uitreiking van de AGF-bedrijfsenergiescan ter waarde van € 10.000,00!

Meld u via info@dutchfreshport.eu  aan voor deelname aan de online livestream. U krijgt dan een link waarmee u op 29 oktober aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Deelname is gratis voor bedrijven op Dutch Fresh Port.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven