Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landbouw Vakbeurs Groningen Outdoor op 30 juni, 1 & 2 juli

De nieuwe datum van de Landbouw Vakbeurs Groningen Outdoor is 30 juni en 1 & 2 juli 2021 en zal plaatsvinden op de Evenementenlocatie Stadspark Drafbaan.

De Landbouw Vakbeurs Groningen Outdoor zal dagelijks geopend zijn op woensdag 30 juni, donderdag 1 juli en vrijdag 2 juli 2021 van 13.00 uur tot 22.00 uur.

De deelnameprijzen variëren van 18m² standoppervlak met hierop een aluminium pagodetent inclusief vloer van 3x4 meter voor € 720,- excl. btw. (= € 40,-/m²), tot een standoppervlakte van b.v. 100 m² met een pagodetent inclusief vloer van 4x4 meter samen voor € 2.550,- excl. btw. (=€ 25,50/m²). Uiteraard vindt u alle uitgebreide prijsinformatie vindt u op het inschrijfformulier.

"Wij realiseren ons dat de Landbouw Vakbeurs Groningen weer de eerste agrarische beurs zal zijn sinds 15 maart vorig jaar. Corona heeft voor bijna alle evenementen parten gespeeld. Wij zien dan ook vol enthousiasme uit naar deze Outdoor editie", aldus de organisatie. 

Klik hier om in te schrijven. 

Voor meer informatie:
www.landbouwvakbeurs.nl  

 

 

 

Publicatiedatum: