Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saïd Belhassan nieuwe CPO Fresh bij Superunie

Met ingang van 1 januari 2021 start Saïd Belhassan als CPO Fresh bij Superunie. Hiermee is de openstaande positie ingevuld die is ontstaan na de uitbreiding van de operationele directie in de zomer van dit jaar met twee nieuwe functies: CPO Food/ Non Foods en CPO Fresh. Saïd Belhassan heeft ruime ervaring binnen de branche, waaronder als Vice President Fruit & Vegetables bij Albert Heijn. Hij is onder andere de grondlegger van de succesvolle nieuwe aanpak van AGF binnen deze supermarkt. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de strategische samenwerking met diverse leveranciers en was hij directeur bij de Ahold Delhaize Coffee Company.

Met de komst van Saïd Belhassan als CPO Fresh, is de operationele directie compleet en bestaat deze nu uit vijf leden. Algemeen Directeur (Dick Roozen), Inkoop Directeur (Gerard van Dulmen) , CFO (Bas van Maren) en CPO Food/ Non Foods (Sander Evers).

Dick Roozen, algemeen directeur van Superunie: "Met Saïd Belhassan in ons team kunnen we nu verder bouwen aan de langetermijnstrategie die we eerder dit jaar hebben ingezet. Onderdeel hiervan is dat we op vers willen versnellen en meer integraal ketengericht willen denken en structureren. We kijken er naar uit om samen met Saïd dit pad in te slaan."

 

Publicatiedatum: