Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"impuls voor precisielandbouw"

Koppert neemt Braziliaans Geocom over

Koppert Biological Systems heeft het Braziliaanse bedrijf Geocom, gevestigd in Lençóis Paulista, São Paulo overgenomen. Geocom is actief op het gebied van landbouwtechnologie en heeft als pionier in image geoprocessing als eerste een exclusieve technologie ontwikkeld om via drones biologische middelen toe te passen. 

“Het is ons doel om precisielandbouw een impuls te geven, wat cruciaal is om biologische gewasbeschermingsmiddelen naar het veld te brengen", aldus Martin Koppert, directeur Agri van Koppert Biological Systems. “Het merk Geocom is synoniem voor hightech ontwikkelingen. De overname in Brazilië is een strategische beslissing die voordelen biedt voor het hele bedrijf door wereldwijd ervaringen en technologieën met andere dochterondernemingen uit te wisselen.”


Danilo Pedrazzoli (industrieel directeur Koppert Brazil), Gláucio Carrit Antiga (oprichter Geocom),  Paul Koppert (CEO Koppert Biological Systems), Antonio Donizeti de Oliveira (oprichter Geocom), Gustavo Herrmann (commercieel directeur Koppert Brazil)

“Wij streven ernaar onze klanten en partners het beste te bieden. Naast biologische oplossingen zullen wij ook technologieën voor monitoring en toepassing aanbieden", meldt commercieel directeur Gustavo Herrmann van Koppert Brazilië. “Wij zagen dat er behoefte was de kwaliteit en efficiency van onze producten aan te vullen met een meer gespecialiseerde toepassing om zo een optimale werking van biologische gewasbescherming in het veld te garanderen", voegt industrieel directeur Danilo Pedrazzoli van Koppert Brazilië toe.

Technologie precisielandbouw introduceren in biologische gewasbescherming
Antonio Donizeti de Oliveira en Gláucio Carrit Antiga, de oprichters van Geocom, blijven bij het bedrijf betrokken als consultants. “Voor ons is deze overname niet alleen een mijlpaal in de geschiedenis van dit bedrijf, maar ook een bron van grote trots. In de loop van zijn bestaan is Geocom uitgegroeid tot marktleider in zijn segment binnen digitale landbouw, en dat niveau kan nu worden voortgezet onder leiding van Koppert.”

De aanleiding voor deze overname is de snelle verandering die de wereldwijde landbouw momenteel doormaakt. Martin Koppert legt uit: “Wij investeren voortdurend in R&D en nieuwe technologieën zodat we onze klanten de hoogste kwaliteit en service kunnen garanderen. Met deze stap willen wij technologieën voor precisielandbouw introduceren in biologische gewasbescherming, zodat wereldwijd de landbouw hier in de toekomst van kan profiteren.”

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
[email protected]
www.koppert.com

Publicatiedatum: