Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

114 jaar waterervaring in online legionellacursus

Hatenboer-Water introduceert een online Legionella trainingsmodule. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de vraag vanuit klanten en creëren ze trainingsmogelijkheden in deze tijden van beperkingen. Deelnemers kunnen vanaf nu online registreren, inloggen en de training doorlopen.

Cursusleider en hoofd Water Quality Don van Galen: ““Met deze module willen we onze klanten ondersteunen bij het waterbeheer aan boord. Als je meer weet over Legionella en de mogelijke gevaren, dan weet je beter hoe je het uitvalrisico van de bemanning en de impact op operationele scheepstijd kunt beperken.”

Met deze trainingsmodule deelt Hatenboer-Water hun kennis op gebied van waterkwaliteit. In ieder onderdeel van de training zit maar liefst 114 jaar aan waterervaring verwerkt. "Hiermee willen we onze klanten een online mogelijkheid bieden voor aanscherpen of uitbreiden van hun kennis op gebied van essentiële waterveiligheid en internationale maritieme regelgeving."

Voor meer informatie: www.hatenboer-water.com 

Publicatiedatum: