Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
per 1 januari 2021

Overname Transportbedrijf J. de Groot & Zn door BLT

Wat Jacco de Groot , Edwin Groen en Niels Boekel eigenlijk tien jaar terug al wisten, daar werden vier jaar geleden met de jongere generatie, Robert Jacobs, Mike en Niels Leegwater, de eerste gezamenlijke toekomstplannen gesmeed. Toch kwam eerder dan verwacht het juiste moment om beide bedrijven samen te voegen. 

"Beide bedrijven moeten om gereed te zijn voor de toekomst fors investeren. Het is dan veel  efficiënter om dat samen te doen. De steeds intensievere samenwerking vraagt daarnaast om een gezamenlijke planning en ook voor de algemene leiding is het efficiënt om dit vanuit hetzelfde kantoor te doen. Per 1 januari 2021 is de samenvoeging organisatorisch dan ook een feit."

De aandelen van J. de Groot & Zn. B.V. worden per 1 januari 2021 overgenomen door BLT B.V. In eerste instantie zal Transportbedrijf J. de Groot & Zn B.V. onder haar eigen naam worden voort gezet.
Dat het uiteindelijk een overname is geworden in plaats van een fusie is ontstaan door persoonlijke keuzes en ambities van de jongeren. Jacco de Groot maakt hierbij een pas op de plaats, maar zal met zijn ervaring nadrukkelijk verbonden blijven aan de onderneming.Met een jong maar ervaren team, met een wagenpark van ruim 80 eenheden inclusief de vaste charters en met vaste lijnen op binnenland, België , Noord- en Zuid-Duitsland, UK, Frankrijk en Scandinavië, gekoeld , in bulk of in gekoelde bulk , zijn de mannen van BLT en De Groot er bijna klaar voor. Want voor dit alles zal een nieuwe ultramoderne garage worden gebouwd met zowel APK- als wasstraat. Op nog geen 300 meter afstand van het logistieke centrum op het industrieterrein Breekland in Oudkarspel. Naar verwachting zal de garage eind 2021 worden opgeleverd en is de samenvoeging ook fysiek een feit.

Voor meer informatie
Transportbedrijf J. de Groot & Zn B.V. 
Jacco de Groot  /Robert Jacobs
Mob: 06-27037802
[email protected] 

BLT B.V.
Niels Boekel en Edwin Groen / Mike Leegwater en Niels Leegwater
Mob: 06-34491143
[email protected] 

 

Publicatiedatum: