Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Massey Ferguson introduceert vijf nieuwe modellen in de MF 5S-serie

"De MF 5S combineert de compacte afmetingen die agrariërs nodig hebben"

Massey Ferguson, een wereldwijd merk van AGCO , introduceert vijf nieuwe modellen van 105 pk tot 145 pk in de MF 5S-serie.

"Met het beste zicht in zijn klasse en een toonaangevende draaicirkel van 4 meter, het smalle design met de schuin-aflopende motorkap en praktische kenmerken zijn dit de ultieme trekkers voor fronthef en voorlader werkzaamheden", aldus Mechan Group. "Bovendien maken het hogere totaalgewicht en toegenomen front en achter-hefcapaciteit hen tot krachtige presteerders in het veld en op de weg."

Alle modellen zijn uitgerust met viercilindermotoren, met een maximumvermogen van 105 pk tot  145 pk. Er is keuze uit drie specificatieniveaus - Essential, Efficient en Exclusive, plus een reeks opties, waaronder een uitstekende bediening door middel van de nieuwste state-of-the-art Multipad, Datatronic 5 en Fieldstar 5 gevoed met Smart Farming-technologie.

"De veelzijdige MF 5S-serie combineert hoge prestaties, comfort en wendbaarheid met het beste zicht in zijn klasse, speciale kenmerken die de MF5S tot de ultieme voorladertrekkers maken", zegt Francesco Murro, Marketingdirecteur Massey Ferguson Europa & Midden-Oosten.

“Echte multifunctionele trekkers, de MF 5S-serie biedt de juiste keuze aan vermogen en specificaties voor alle toepassingen. Deze moderne tractoren bouwen voort op het succes van de MF 5700 S-serie en bieden een ongecompliceerde bediening en verbeterde functies tegen gunstige kosten voor de gebruiker. De MF 5S combineert de compacte afmetingen die agrariërs en alle andere doelgroepen nodig hebben met de prestaties en het vermogen die nodig zijn voor een breed scala aan toepassingen”. Daarbij heeft de trekker door het toegenomen vermogen een gunstige verhouding tussen gewicht en vermogen.

Met zijn compacte afmetingen, wielbasis van 2,55 m, uitstekend zicht, hoge hydrauliekopbrengst en bediening, bouwt de MF 5S verder op de vermaarde reputatie van Massey Ferguson als de voorlader-specialist. Alle modellen kunnen  in de fabriek voorzien worden van aanbouwdelen en een gemonteerde voorladerboom uit de Massey Ferguson MF FL-serie.

Voor akkerbouw- en gemengde landbouwbedrijven bieden MF 5S-tractoren een groot aantal prestatie verhogende functies. Het hefvermogen van de achterhef is vergroot tot 6.000 kg, terwijl de nieuw ontworpen fronthef een hefvermogen heeft van een indrukwekkende 3.000 kg. In combinatie met een hoger totaalgewicht van 9.500 kg (GVW), kunnen de tractoren  ingezet worden met robuustere werktuigen waardoor de capaciteit wordt verhoogd.

De nieuwste Smart Farming-technologie verbetert de output en efficiëntie verder met gebruiksvriendelijke precisielandbouw-mogelijkheden zoals MF Connect-telemetrie, MF Guide auto-steering, MF Section Control en MF Rate Control.

"Of het nu gaat om werken op een akkerbouwbedrijf of met een loonwerker, op een melkveebedrijf of in cultuurtechnische toepassingen, deze eenvoudige, betrouwbare, comfortabele, veelzijdige en goed uitgeruste tractoren leveren de prestaties die moderne gebruikers nodig hebben met lage bedrijfskosten".

Voor meer informatie
Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld
+31(0)342 - 45 95 41
[email protected]       
www.mechangroep.nl      

 

Publicatiedatum: