Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Eerste Internationale beurs voor verse AGF in Latijns-Amerika klaar voor de start

De eerste editie van de Global Fruit Latam 2021 is klaar om van start te gaan op 24,25 en 26 maart 2021. 

De Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) heeft 2021 gewijd aan het jaar van groenten en fruit, zodat landbouw een centrale as van economische ontwikkeling zal worden, vooral in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Deze regio herbergt vijftig procent van de biodiversiteit in de wereld en dertig procent van de akkerbodems op aarde.

In lijn met de belangrijke rol die Latijns-Amerika speelt in de wereld van verse producten, wordt de eerste editie van Global Fruit Latam Mexico virtueel georganiseerd op 24, 25 en 26 maart 2021 via het Virtual Digital Center van OMA Media.

Een internationale zakenbeurs in virtuele modus voor verse producten in Latijns-Amerika met tentoonstellingsruimten, forums, conferenties, matchmaking, één-op-één-bijeenkomsten, netwerkruimte en marktplaats.

Deelnemende Latijns-Amerikaanse landen zijn onder meer Mexico, Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Mexico, Peru en Panama. Het evenement biedt ook gastpaviljoens uit Afrika, Azië, Oceanië, Europa en Noord-Amerika.

Aan het evenement zullen meer dan 40 experts en wereldleiders, experts in verschillende onderwerpen deelnemen. Afkomstig van verschillende organisaties van wereldklasse zoals: Inter-American Institute for Cooperation on Agriculture (IICA), de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO), de Wereldbank, het International Corn and Wheat Improvement Centre (CIMMYT), Global Women Fresh, Rabobank en vele andere organisaties van groot belang.

De toegang tot kennis is gratis voor het publiek, zodat onderzoekers, academici, studenten, specialisten en het publiek forums, conferenties en discussietafels kunnen bijwonen.

Global Fruit Latam Mexico zal het aanbod van landbouwproducten in Latijns-Amerika verbinden met de vraag van de wereldmarkt.

Het bevordert:

  • Meer en betere zaken tussen de regio en haar commerciële partners in de wereld.
  • De export van verse producten op de wereldmarkt.
  • Goede productiepraktijken, duurzaamheid, sociale en ecologische verantwoordelijkheid op de wereldmarkt.
  • De uitwisseling van nieuws, ideeën, trends en innovaties met betrekking tot de toekomst van de AGF-sector.

Voor meer informatie:
Global Fruit Latam Mexico
info@globalfruitlatam.com
www.globalfruitlatam.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven