Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NAV brengt pamflet uit over de toekomst van de teeltsector

De NAV heeft voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021 een pamflet opgesteld met de tien hoofdpunten van onze toekomstvisie. Klik hier voor het pamflet.

"Dit pamflet is gebaseerd op onze toekomstvisie uit 2020 'De toekomst van de akkerbouw. Genoeg is Beter 2.0'. Dit boekje hebben wij besproken met andere agrarische belangenbehartigers, natuur- en
milieuorganisaties, met onderzoekers en hoogleraren van de WUR en andere universiteiten, met onafhankelijke economen, met platforms voor voedseltransitie en met opiniemakers. Deze gesprekken hebben ons gesterkt in de gedachte dat een breed gedragen akkoord voor de landbouw een haalbaar idee is en rust zou geven in het beleid. Natuurlijk zijn niet alle partijen het op alle fronten met ons eens, maar in het algemeen kunnen we wel stellen dat er meer overeenkomsten
zijn dan verschillen wat betreft onze ideeën", zegt de organisatie.

"We hebben alle politieke partijen die aan de Tweede Kamerverkiezingen meedoen gevraagd om vier vragen te  beantwoorden over dit pamflet. De reacties worden op onze website geplaatst, zodat iedereen die dat wil dit kan gebruiken bij het maken van de stemkeuze", besluit NAV.

Voor meer informatie:
Keimpe van der Heide
NAV
06-22072174
www.nav.nl 

Publicatiedatum: