Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Flevotrade, Global Green Team en Farm Frites op Foodex in Japan

De 46e editie van de Foodex Japan is op 9 maart jl. in hybride vorm begonnen met zo’n 1.300 exposanten in de Makuhari Messe. Sinds de eerste editie van de beurs, en nu voor de 45e keer, is Nederland er vertegenwoordigd met een Holland Paviljoen. Vanwege de Japanse inreisbeperkingen namen 13 Nederlandse bedrijven virtueel deel aan de beurs. Hun zaken werden op de stand behartigd door Daan Busscher, van Export Partner B.V. Vanuit de AGF-sector doen Flevotrade, Global Green Team en Farm Frites mee.

Ondanks de coronavirus pandemie trok de grootste beurs voor voedselproducten in Azië toch nog meer dan 12.000 bezoekers in de eerste twee dagen. Op de 2de dag van de beurs bracht de Nederlandse Ambassadeur in Japan, Peter van der Vliet, een bezoek aan het Holland Paviljoen. In de middag gaf de Landbouwraad in Japan, Evert Jan Krajenbrink, een borrel waar onder meer de voorzitter van de All Japan Chefs Association, en afgevaardigden van diverse importeurs en brancheorganisaties bij elkaar kwamen.


Peter van der Vliet, Nederlandse Ambassadeur bij Holland Paviljoen Foodex

Online Foodex 2021 en Webinar
De Online Foodex 2021 zal lopen tot 8 oktober a.s. en voor de volgende editie in 2022 zal Export Partner een Webinar organiseren om belangstelling op te wekken onder Nederlandse bedrijven om toe te treden tot de lucratieve Japanse markt.

Bron: Agroberichten Buitenland

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven