Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardappeltaart met Roscoff-uien en wijnsaus zonder alcohol: dit sterreneten staat op menu in ruimtestation ISS

De Franse astronaut Thomas Pesquet vertrekt vandaag naar ISS, het Internationale Space Station. En hij krijgt iets bijzonders mee: maaltijden van een sterrenkok uit Parijs. Maar koken voor het ISS vraagt om een compleet andere werkwijze. "Je moet het voedsel een uur verhitten op 140 graden. Normaal wordt het dan kei- en keihard."

Klik hier voor de videoreportage van VRT

Publicatiedatum: