In de Bommelerwaard teelt Tim van Aalst een bijzonder gewas, de ‘calçot’. Deze Spaanse lente-ui wordt in Catalonië – en steeds vaker daarbuiten - feestelijk gegeten bij het inluiden van de lente. Daar heeft culinair expert Alain Caron wel oren naar en hij gaat op bezoek.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Steeds meer Nederlanders vieren de feestdagen op het platteland
-
“Vaak lopen we de loods in en dat is al inspirerend genoeg om met een grappig filmpje te komen”
-
Overgang naar nieuw inspectiesysteem KCB zorgt voor vertragingen
-
Veredeling goed vertegenwoordigd in R&D-lijst met ASML aan kop
-
DLG viert 100-jarig jubileum
-
Boerschappen stelt Piet Hein Zijtveld aan als operationeel directeur
-
Uiensector bundelt opnieuw de krachten in vierde fase van Uireka
-
Wim Bens stopt als voorzitter ZLTO, zoektocht naar opvolger is begonnen
-
De Groot en Slot viert 70 jaar uienzaadveredeling
-
Patty Zuidhoek nieuwe bestuurs- en rvt-voorzitter Stichting ERF en Stichting Hemus