Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

APH Group wordt distributeur van Solidtec in 15 landen

Onlangs hebben Solidtec en APH Group een samenwerkings-overeenkomst gesloten voor de verkoop en service van de Solidtec palletiseermachines in Centraal- en Oost-Europa, Turkije en Azië. Solidtec, dat deel uitmaakt van de Manter groep, ontwikkelt en produceert palletiseermachines. 


Edwin Moerdijk en Patrick Hamminga van Solidtec, Wytse Oosterbaan en Steven Koop van APH Group and Michiel Eilander van Manter in deSolidtec fabriek in Dronten.

“We zijn heel blij met deze samenwerking” vertelt Edwin Moerdijk, (oprichter en) directeur van Solidtec. “APH Group heeft al bij ons partnerbedrijf, Manter, laten zien dat ze een goed georganiseerd netwerk hebben voor de verkoop en service van machines en installaties.”

“We zijn blij Solidtec te verwelkomen in onze groep van A-merken,” zegt Steven Koop, hoofd van afdeling sorteer-, was- en verpakkingsinstallaties, bij APH Group “Onze klanten zijn
professionele spelers en zijn altijd op zoek naar de laatste trends en technologieën met de hoogste kwaliteitsstandaard. Integratie tussen de verschillende machines in een verpak en palletiseerlijn worden steeds belangrijker. De nauwe samenwerking tussen Solidtec en
Manter is hierbij een groot voordeel.”

"APH Group is de grootste aardappel- en groentemachinedistributeur ter wereld en heeft eigen vestigingen in 10 landen. Naast Solidtec, vertegenwoordigt APH Group ook A-merken als Dewulf~Miedema, Agrisep, Manter, Wevano, Meconaf, Samon, Scanstone, Agricola,
Baselier, T-L Irrigation, Idrofoglia, Fasterholt, Omnivent en Wifo. APH Group kan in urgente gevallen ook in Nederland uit een online voorraad leveren", besluit het bedrijf. 

Voor meer informatie:
APH Group 
+31 513 48 1100
aph@aph.nl 
www.aphgroup.com 

Publicatiedatum: