Programma Internationale Open Dagen Hazera

Van 28 tot en met 30 september zijn de Internationale Open Dagen van Hazera. Tijdens dit driedaagse event biedt de organisatie tours door de demovelden, online sessies en live talkshows. Voor deelname kan nu geregistreerd worden. De Internationale Open Dagen worden dit jaar georganiseerd in samenwerking met HM Clause, meldt Hazera.

Elk jaar nodigt Hazera geïnteresseerden uit om de nieuwste ontwikkelingen te laten zien en om kennis en ervaringen uit te wisselen. Dit jaar zijn de Open Dagen online en daarmee beter internationaal toegankelijk. 

Bekijk het programma
Op https://www.hazera-events.com/opendays/program is het volledige programma te vinden. Daar kan gemakkelijk een plaats gereserveerd worden, bijvoorbeeld voor de komkommersessie op dinsdagmiddag, of het programmaonderdeel van keuze aan de agenda toegevoegd worden. Het is mogelijk om per regio specifiek deel te nemen aan een toursessie, bijvoorbeeld de Kool tour USA, de radijssessie Rusland of een uisessie over priming. Daarnaast is er ook een sessie over watermeloen of kan meegepraat worden over de toekomst van tomaten.

Live talkshows
Elke dag is er in de avond (de programmatijden zijn in central european summertime, GMT +2) een live talkshow met een centraal onderwerp.

  • Maandag 28 september is dit: consumenten trends in een wereld na Covid.
  • Dinsdag 29 september praten we over arbeid en mechanisatie.
  • Woensdag 30 september besluiten we met ‘Hoe ziet de agrarische sector er in 2050 uit?’

Iedereen is van harte welkom en de organisatie ziet vragen graag tegemoet.

Aanmelden
Aanmelden kan via https://www.hazera-events.com/opendays. Updates over favoriete sessies en tours automatisch worden vervolgens automatisch opgestuurd.

Bezoeken
De organisatie kan ook persoonlijk bezocht worden in het Hazera veredelingsstation in Warmenhuizen (Machinestraat 4). Hier presenteren zij hun laatste nieuwe rassen en gaan ze graag met geïnteresseerden in gesprek. Daarvoor is het mogelijk om via een eigen contactpersoon of via info@hazera.nl een afspraak te maken.

De organisaties van Hazera en HM.Clause ontmoeten geïnteresseerden graag tijdens de Online Internationale Open Dagen.

Voor meer informatie:
Ineke Christiaens
Hazera
+31 (0)162 690 914
Ineke.CHRISTIAENS@hazera.com 
www.hazera.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven