Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vooraadbeheer en traceability met Aptean Food & Beverage ERP voor de AGF-sector

Meer dan ooit is het belangrijk dat je als AGF-bedrijf digitaal* kunt werken. Juist nu willen we blijven voldoen aan de eisen en wensen van de consument en de retailer. We willen op afstand volledig en juist inzicht in wat er gebeurt, en kunnen communiceren en samenwerken met elkaar. En hoe vlieg je andere uitdagingen in de sector aan, zoals partijadministratie en traceability?

Op donderdag 18 november om 15.00 uur ben je van harte welkom een webinar specifiek voor bedrijven in de AGF-sector te volgen, zodat je kennis kunt maken met het belang van digitalisering en de software oplossing Aptean Food & Beverage ERP.

Tijdens dit webinar leer je meer over:

  • Hoe belangrijk digitalisering in deze tijd is
  • De software oplossing Aptean Food & Beverage ERP, specifiek voor AGF-bedrijven
  • Demo: sourcing, costing, voorraadbeheer, productie, tracking & tracing, sales, consignment administration & account sale           

Benieuwd hoe deze oplossing je helpt je bedrijfsprocessen te optimaliseren en dus effici├źnter te werken? Meld je dan hier aan.

*Uit eigen onderzoek is gebleken dat voedselbedrijven die verder gevorderd zijn in hun digitale transformatie (het toepassen van technologie├źn zoals de cloud, IoT en AI) duidelijk beter presteerden kijkend naar omzet en winst, en verbeteringen rapporteerden voor alle KPI's; van het gebruik van machines tot prestaties op het gebied van voedselveiligheid.

Voor meer informatie:
Robbert de Bruijn
Aptean
+31 (0)6 218 396 87
[email protected] 

Publicatiedatum: