ISO 27001 certificaat

Machinebouwer ontvangt certificaat voor informatiebeveiliging

Afgelopen week heeft Sormac het ISO-certificaat voor informatiebeveiliging ontvangen, beter bekend als ISO 27001. Net als de andere certificaten is deze voor drie jaar toegekend. Tussen (her)certificeringen vinden er verschillende controles en informatiesessies plaats als onderdeel van het continue verbeterproces. Na drie jaar vindt er een hercertificering plaats.

ISO 27001 is dé wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe er procesmatig met de beveiliging van informatie omgegaan wordt. Het doel is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. Kennis van Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker voor het borgen van de bedrijfscontinuïteit. Daarnaast wordt Informatieveiligheid een steeds relevanter onderwerp binnen samenwerken met klanten, leveranciers en partners en rondom nieuwe projecten.

Met het certificaat laat Sormac zien dat er bewust wordt omgegaan met eigen risico’s en die van klanten. Grote dank aan alle medewerkers, met name het interne audit team. "Ook dank aan Ger Bothmer, ISO-auditor van TÜV Nederland en Hilbrand Harkema, zelfstandig ISO-consultant. Alleen samen kunnen we zorgen voor veilige omgeving omtrent informatiebeveiliging", stelt Sormac.

Voor meer informatie:
Sormac B.V.
Huiskensstraat 68
5916 PN Venlo
+31 [0]77 351 84 44
info@sormac.nl
www.sormac.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven