Ridderkerks warehouse kiest voor AAproTec

Nieuwe bedrijfsdeuren en dock-equipment voor VDH Forewarding & Warehousing

Tholen - De docks bij VDH Forewarding & Warehousing in Ridderkerk staan er weer strak bij. AAproTec, dat vestigingen heeft in Goes en Barendrecht, heeft de bedrijfsdeuren en dock-equipment geleverd bij het distributiecentrum. Een paar weken geleden werden de deuren al geïnstalleerd en afgelopen week werd het geheel opgeleverd. "Naar volle tevredenheid", laat Ardjan van de Bergeijk van VDH weten.De opdracht bestond uit een vijftiental docks met deuren, twee maaivelddeuren en een drietal snelroldeuren. "Bij onze vorige aanbieder waren we niet zo tevreden over de geboden service, daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier", vertelt Ardjan, die het logistieke gedeelte van het warehouse aanstuurt bij VDH. "Die gewenste service hopen we bij AAproTec wel te vinden. Tot nu toe zijn de ervaringen erg goed. Samen hebben we de mogelijkheden goed besproken om te zoeken naar de beste oplossing en daarbij was er sprake van een prettige en duidelijke communicatie en de gemaakte afspraken zijn ook goed nagekomen."

"Het is misschien een open deur, maar het geheel moest vooral functioneel zijn, er gaat namelijk dagelijks nogal wat handel doorheen. Verder moet het er gewoon allemaal weer strak en netjes uitzien. Dat is gelukt", aldus Ardjan. "Hiervoor werkten we met lichtdoorlatende panelen. Nu hebben we gekozen voor dichte panelen met een raam in het midden, zodat er meer natuurlijk daglicht het warehouse binnenkomt."Voor AAproTec is VDH een mooie referentie in de AGF-sector. De specialist in bedrijfsdeuren, garagedeuren, brandwerende en automatische deuren is in 2009 gestart en telt inmiddels ruim 25 medewerkers. De eerste jaren lag het werkgebied van AAproTec vooral in Zeeland. "Zo verzorgen we al sinds jaar en dag het onderhoud van de deuren bij onder andere Kloosterboer, LambWeston en McCain", vertelt vertegenwoordiger Pieter-Jan Klerk. "Sinds 2020 richten we ons vanuit Barendrecht tevens op de bedrijven in Zuid-Holland en West-Brabant.""Overal waar een bedrijfsdeur nodig is, kunnen wij voor een oplossing zorgen, waarbij we rekening houden met de veiligheid, snelheid, gebruiksgemak en brandgevoeligheid. De hele deurenadministratie is digitaal te raadplegen. "Elke deur heeft een uniek ID-nummer, dus we weten van elke deur de hele historie. Klanten kunnen inloggen op een portal om inzicht te krijgen in de service. Storingen melden, keuringsrapporten downloaden kan dus allemaal digitaal gebeuren. Zeker voor bedrijven met meerdere deuren is het ideaal om inzicht in het deurenpark te houden", besluit Pieter-Jan.Voor meer informatie:
Ardjan van Bergeijk
VDH Ridderkerk
Handelsweg 180
2988 DC Ridderkerk
+31 (0)180 239 321
ardjan@vdhcompany.com
www.vdhcompany.com

Voor meer informatie:
Pieter-Jan Klerk
AAproTec Barendrecht
Ebweg 63
2991 LS Barendrecht
+31 (0)180 74 30 94
verkoop@aaprotec.nl 
www.aaprotec.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.