Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alsum Farms & Produce roept vrijwillig uien terug wegens mogelijk gezondheidsrisico

Alsum Farms & Produce uit het Amerikaanse Friesland, Wisconsin, roept vrijwillig verse hele gele uien in kleine zakken, en grote kartons terug, verse hele witte uien in kleine zakken en verse hele rode uien in kleine zakken geleverd aan selecte retailers in Wisconsin, Illinois, Michigan en Pennsylvania tussen 13 juli en 18 augustus 2021. De teruggeroepen uien werden geïmporteerd uit Chihuahua, Mexico. Dit betreft alleen uien met het label "Produce of Mexico". De terugroepactie heeft geen gevolgen voor andere Alsum Farms & Produce-producten.

"De gezondheid en veiligheid van onze klanten heeft onze hoogste prioriteit," aldus Heidi Randall, COO van Alsum Farms & Produce. "We adviseren consumenten hun voorraadkast te controleren op teruggeroepen producten die zijn overgebleven om zelfs het kleinste risico voor de volksgezondheid te minimaliseren."

De aangetaste uien zijn afkomstig van Keeler Family Farms en worden teruggeroepen omdat ze besmet kunnen zijn met Salmonella, een organisme dat ernstige en soms fatale infecties kan veroorzaken bij jonge kinderen, zwakke of oudere mensen en anderen met een verzwakt immuunsysteem. Tot nu toe zijn er geen ziektes gemeld in verband met uien die via Keeler Family Farms op de markt zijn gebracht.

Iedereen die de teruggeroepen verse uien in zijn bezit heeft of ze als ingredi├źnt in een gerecht heeft gebruikt, mag ze niet consumeren en moet het product op de juiste manier weggooien of het terugbrengen naar de plaats van aankoop voor een terugbetaling. Consumenten met vragen kunnen contact opnemen met het bedrijf op 1-800-236-5127 ext. 6703, M-F.

Voor meer informatie:
Alsum Farms & Produce, Inc.
+1 800 236 5127
www.alsum.com

Publicatiedatum: