Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving Trainingsprogramma Talentoogst nu geopend

Werknemers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt en ondernemers, met of zonder personeel, kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor trainingen uit het Trainingsprogramma Talentoogst. Net als in de voorgaande twee edities wordt wederom een breed pakket met cursussen aangeboden waarmee werknemer en ondernemer het vakmanschap en ondernemerschap verder kunnen ontwikkelen.

De bedrijven in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt hebben te maken met grote veranderingen. Zo wordt de bedrijfsvoering complexer door wet- en regelgeving en schaalvergroting en doen robotisering, automatisering, mechanisatie en andere nieuwe technieken in hoog tempo hun intrede. Onafhankelijke informatie en kennis is daarom van toenemend belang. De scholingsconsulent akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, Hans Schilders, heeft in samenwerking met LTO Noord een programma samengesteld met een breed pakket cursussen waarmee akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers én hun medewerkers snel en makkelijk hun kennis en kunde kunnen vergroten.

Onafhankelijke aanbieders
In het pakket zijn onder meer cursussen opgenomen over smart farming, bewaren en landbouwtechniek. Maar ook een basiscursus akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, watermanagement, kennismaking met bodem en een cursus motiverend en resultaatgericht leidinggeven maakt onderdeel uit van het pakket. De cursussen worden gegeven door de onafhankelijke aanbieders Aeres Trainings Centre en AgraVisi.

In januari, februari en maart 2022 worden de trainingen op verschillende locaties in Nederland aangeboden. Voor alle trainingen zijn de op dat moment geldende coronamaatregelen van de overheid van toepassing. Het programma is opgezet voor werknemers en werkgevers die werken volgens de CAO Open Teelten én afdragen aan Colland Arbeidsmarkt. Ook akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers zonder personeel, zijn van harte welkom.

Voor meer informatie of aanmelding:
www.talentoogst.nl  

Publicatiedatum: