Fred Kloen vertrekt na 20 jaar bij OTC Organics

Na 20 jaar bij OTC Organics als Commercieel Directeur werkzaam te zijn geweest, heeft Fred Kloen besloten om het bedrijf om persoonlijke redenen aan het einde van het jaar te verlaten.

Twintig jaar geleden openden Fred Kloen, Edward Out en Nils Tromp de deur van hun kantoor aan de Bronsweg 7 in Lelystad en Tellus Produce (later OTC Organics) was een feit. Inmiddels is OTC Organics, importeur en exporteur van biologische groenten en fruit uit binnen- en buitenland, uitgegroeid tot een mooi (volwassen) bedrijf met enthousiaste en toegewijde medewerkers en een prachtig toekomstperspectief.

Hij laat het bedrijf dan ook met een gerust hart én vol trots over wat ze samen bereikt hebben, achter bij Edward Out, alle medewerkers en de nieuwe aandeelhouders, in de overtuiging dat het succesverhaal voortgezet zal worden.

In deze brief vertelt hij uitgebreid zijn verhaal en blikt hij terug op zijn carrière in de (biologische) groenten- en fruitsector waar hij 25 jaar werkzaam in is geweest.

Freds laatste werkdag is 31 december 2021. Mocht u hem voor die tijd nog een persoonlijk bericht willen sturen, dan kan dat via fredkloen@otcorganics.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.