Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Lianne Ravestijn, Vuurwerk Boerderij:

"Normaal gesproken is decembermaand een oppepper"

Tholen - Met alle jaarrond uitdagingen rondom de teelt van uien en aardappelen zijn de nevenactiviteiten, naast een broodnodige aanvulling op het inkomen, een oppepper voor Henry en Lianne Ravestijn. “Helaas valt dat voor het tweede jaar weer weg.”


Het Vuurwerk Boerderij team uit 2019

De neventak is helemaal gericht op de feestelijke decembermaand met een kerstmarkt, kerstbomenverkoop, meedoen aan de verlichte boerderijroute en als klapper de vuurwerkverkoop. “In 2019 stonden we nog met 23 man te verkopen”, vertelt Lianne. “Allemaal naaste familie en vrienden, dat is bijna nog het leukste eraan, die sfeer en het samenwerken met je naasten.”

Door het jaar heen komen er ook wel eens consumenten naar de boerderij om uien en aardappelen van eigen teelt te kopen. De decemberverkopen zijn echt een oppepper. ‘In de aardappelen en uien komt er telkens heel wat op je af, het is te nat, te droog, de prijs of kwaliteit valt tegen. Het verkopen van vuurwerk en kerstbomen is altijd een feestje. De sfeer die ontstaat is haast verslavend. Het zijn allemaal enthousiaste mensen die je dan spreekt.”

Er is geen verbod op het Cat1 vuurwerk. “Daar storten we ons nu helemaal op en hebben daar ook heel veel keuze in”, besluit Lianne.

Voor meer informatie:
Lianne Ravestijn
Vuurwerk Boerderij
info@vuurwerkboerderij.nl
www.vuurwerkboerderij.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven