LC Packaging streeft naar Business Ambition for 1,5°C

Deze maand heeft LC Packaging International bekendgemaakt haar doelstellingen af te stemmen op de streefwaarden van het Science Bases Taregts Initiative (SBTi). Hiermee stelt LC Packaging zich ten doel om de uitstoot van haar waardeketen te reduceren in lijn met het 1,5°C-scenario. De doelstellingen hebben betrekking op alle activiteiten van LC Packaging, inclusief haar kantoren en magazijnen en de FIBC-productielocaties in Bangladesh en Zuid-Afrika. Het bedrijf verwacht hun doelen niet later dan het tweede kwartaal van 2022 ter validatie in te dienen. 

CO2-reductie voor de toekomst
Het meest recente IPCC-rapport heeft uitgewezen dat het noodzakelijk is om de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen tot 2030 te halveren en tegen 2050 tot nul te beperken om de klimaatopwarming tot 1,5°C te beperken. 

Lucas Lammers, CEO van LC Packaging: "Ieder land, ieder bedrijf en individu heeft hierin een taak te vervullen. Bij LC Packaging nemen we onze verantwoordelijk ten aanzien van het klimaat serieus. Door deze op de wetenschap gebaseerde doelen te stellen zorgen we ervoor dat onze inspanningen geloofwaardig en ambitieus genoeg zijn om een verandering te bewerkstelligen. Niet alleen voor onszelf maar voor het welzijn en de veiligheid van toekomstige generaties."

Op het moment dat dit artikel werd geschreven, hadden al 1.107 bedrijven wereldwijd zich gecommitteerd aan de SBTi Business Ambition for 1.5°C.

Voor meer informatie: 
Lotte Mastwijk
LC Packaging International
Tel: +31 (0)6 52863520
lmastwijk@lcpackaging.com
www.lcpackaging.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.