Biofach verzet naar 26-29 juli

BioFach en Vivaness worden verzet naar 26 tot 29 juli. Vrijdagmiddag maakte de organisatie bekend hiermee tegemoet te willen komen aan de wens van vele exposanten. De beurzen zouden eerst plaatsvinden op 15-18 februari maar worden nu één keer uitgesteld.

De huidige ontwikkelingen in de Covid-19-pandemie zorgen voor onzekerheid bij veel exposanten. Danila Brunner, uitvoerend directeur BioFach en Vivaness, NürnbergMesse, zegt hierover het volgende: "Door het uitstellen van de beurzen naar de zomer, komen we tegemoet aan de wensen van een groot aantal van onze exposanten en stellen we hen in staat om met vertrouwen te plannen. Wij zijn zeer dankbaar voor de vele constructieve gesprekken met branche-vertegenwoordigers, die een belangrijke stimulans voor deze beslissing vormden, en voor het indrukwekkende engagement dat zij voor BioFach en Vivaness hebben getoond. Samen met de exposanten kijken we ernaar uit om de internationale gemeenschap van biologische levensmiddelen en natuurlijke en biologische persoonlijke verzorgingsproducten weer in Neurenberg te zien voor onze zomereditie van BioFach en Vivaness in 2022 van 26 tot 29 juli."

Fysiek en digitaal
Beide beurzen worden in 2022 gehouden als persoonlijke evenementen met digitale toevoegingen. Zo zijn er digitale presentaties van producten en diensten van exposanten, en kan er digitaal genetwerkt worden.

Voor meer informatie: www.biofach.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven