Assomech (Italië)

Sorteermachines op maat voor groenten, aardappelen, wortelen en uien

Het Italiaanse Assomech heeft ondanks het feit dat het nog een jong bedrijf is al meerdere groenteverwerkingslijnen opgeleverd. Assomech werd opgericht door Davide Borghetti, Peter Calisesi, Matteo Molari en Stefano Rossi en ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt efficiënte weeg- en sorteermachines van groenten.

Een verwerkingslijn in de montagefase

"Ieder van ons heeft zo'n twintig jaar ervaring in de sector", zegt salesmanager Calisesi. "We hebben onze krachten gebundeld en we streven allen, elk met zijn vaardigheden, naar een allround service. We hebben geen vooraf gedefinieerde projecten: elke klant vertelt ons zijn behoeften en wij zoeken de oplossing."

Van links naar rechts: Peter Calisesi, Matteo Molari, Davide Borghetti en Stefano Rossi

De nieuwste lijnen van Assomech maken gebruik van geavanceerde technologieën waarvoor in Italië subsidies worden toegekend aan de bedrijven die dergelijke apparatuur aanschaffen. "We hebben tot nu toe zowel lijnen opgeleverd bij bedrijven die net begonnen zijn met het verwerken van groenten, als machines ter vervanging van verouderde toestellen. De technologie ontwikkelt zich zo snel dat het voor bedrijven essentieel is om bij te blijven, willen ze niet uit de boot vallen wat betreft de productkwaliteit die de markt vereist."

Ontwerp, montage en assistentie maken deel uit van de diensten van Assomech

Assomech ontwerpt lijnen voor aardappelen, uien, wortelen en alle andere groenten. "De huidige situatie zorgt voor enige vertragingen in de levertijd van onze machines, maar gelukkig hebben we zeer betrouwbare leveranciers, die er alles aan doen om de vertragingen acceptabel te houden", vertelt Calisesi.

"Voordat we een lijn ontwerpen, bekijken we eerst uitgebreid de locatie waar de machines zullen worden geïnstalleerd. Want een verwerkingslijn is als een jurk: ze moet precies passen. Met maatwerk boekt de klant altijd efficiëntiewinst", besluit Calisesi.

Voor meer informatie:
Assomech 
Via Guido Rossa 7/9
47039 Savignano sul Rubicone (FC)
Italië
Tel: +39 (0)541 388060
info@assomech.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven