Terrateck introduceert een elektrisch aangedreven wiedbed

Terrateck introduceert de 'Glider', een elektrisch aangedreven wiedbed, op basis van de Terrateck slaoogstmachine. De machine kan uitgerust worden met 2 bedjes met optioneel een dakje wat beschermt tegen de zon.

Terrateck Nederland (Kramer BV) in Bant is de partner van Terrateck en heeft enkele machines ingekocht. "Het lijkt erop dat mensen het belangrijker vinden waar hun voedsel vandaan komt en hoe het geproduceerd is. Veel meer mensen zijn een volkstuin begonnen en verkopen hieruit ook groenten- abonnementen. Bovendien nemen restaurants de productie van groente in eigen hand en kleine tuinders breiden uit. Verder schieten de voedselcoöperaties als paddenstoelen uit de grond.""Terrateck Nederland voorziet in de vraag, door gereedschap aan te bieden dat efficiënt, ergonomisch en betaalbaar is. Alle tijd die de tuinder kan besparen op onkruidbestrijding, planten, zaaien en oogsten kan besteed worden aan de verkoop."
Andere nieuwe producten in het programma zijn de JP handzaaimachines, een budget variant voor iedere beginnende tuinder en een breed scala aan branders tegen onkruid of om gaten mee te maken in plastic of worteldoek.

Voor meer informatie:
Kramer bv
Banterkade 5
8314 RC Bant
M. +31 (0) 612 990 926
www.facebook.com/terratecknederland/  
www.kramerstart.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven