Kivits Logistics Group neemt activiteiten van Fresh Flow over

De Ieperse Food Associates Group (FASG) heeft met de Waalwijkse Kivits Logistics Group (Kivits) overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van haar dochterbedrijf Fresh Flow in Willebroek, België.

Alle klanten en personeelsleden gaan mee over naar Kivits. Kivits zal de activiteiten van Fresh Flow gaan integreren in haar Belgische vestiging Kivits Logistics, te Zellik. Tevens zijn FASG en Kivits een langdurig partnership overeengekomen voor diverse supply chain services voor haar dochter Delisol.

"Wij zijn als bedrijf erg blij om in Kivits een partner te hebben aan wie wij onze logistieke dienstverlening de komende jaren kunnen toevertrouwen. Het feit dat beide bedrijven gestoeld zijn op eenzelfde kernwaarden zoals kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke samenwerking, maakt dat wij ook met een gerust hart onze medewerkers aan hen kunnen overdragen. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat Kivits door haar jarenlange ervaring en opgebouwde know-how garant staat voor een flexibele, betrouwbare en performante logistieke dienstverlening die in het kader van het afgesloten partnership groeipotentieel biedt aan beide partners", aldus Stijn Switten (Chairman - Food Associates Group).

"Ook wij zijn erg content met de overname van de activiteiten van Fresh Flow. Met name met de innige samenwerking met FASG en haar dochteronderneming Delisol, maar ook omdat de andere klanten erg goed bij ons passen", aldus Rob van Opzeeland (CEO Kivits). "Wij kennen elkaar al een tijd omdat Kivits reeds vele jaren de distributie voor Delisol mocht verzorgen. Al pratende met FASG kwamen we tot de overtuiging dat activiteiten van onze Belgische vennootschap in Zellik en die van Fresh Flow erg dicht bij elkaar liggen. Focus, schaalgrootte, verduurzaming en efficiency zijn key in logistiek. Kivits streeft serieuze langdurige partnerships met haar klanten na; de activiteiten van Fresh Flow en de behoefte van Delisol sluiten naadloos aan bij onze visie en kernwaarden."

Voor meer informatie:
Kivits Logistics Group
van Schijndelstraat 7
5145 RE Waalwijk
+31 (0)416 39 10 84
info@kivitslogisticsgroup.nl 
www.kivitslogisticsgroup.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven