Zinger Mechanisatie introduceert nieuwe woeler-vorenpakkercombinatie

Zinger Mechanisatie introduceert een modulaire ZIBO (voorzet-)woeler-vorenpakkercombinatie waarmee telers in één werkgang het bouwland poot- en zaaiklaar leggen. De combinatie is goed voor een hoge capaciteit, terwijl op hoge brandstofkosten en arbeid wordt bespaard.


ZIBO woeler-vorenpakkercombinatie

De ZIBO woeler-vorenpakkercombinatie bestaat uit een (voorzet)woeler, vaste tand Bruiser, een aandrukrol en een Tandem vorenpakker voorzien van trekboom en transportwielen. De ZIBO woeler zorgt er allereerst voor dat de grond diep wordt losgetrokken, waardoor het gewas beter kan groeien.

De woeler kan, naast de Bruiser, ook gebruikt worden in combinatie met een cultivator of een spitmachine. Dankzij de compacte bouw van de woeler blijft het gewicht zo dicht mogelijk achter de trekker, waarmee optimaal wordt geprofiteerd van de trekkracht. De woeler bevat standaard 6 tanden, die tot een maximale diepte van 60 cm de grond los kan maken. De beitelpunten zijn speciaal gehard voor de dieptewoeler. ZIBO woelers kunnen uitgevoerd worden met een hydraulische of mechanische hefinstallatie.

De ZIBO Bruiser kenmerkt zich door 13 tanden, die kunnen worden uitgerust met beitels met een breedte van 50, 200 of 280 mm. De ZIBO aandrukrol kent een diameter van 620 mm en is voorzien van 12 (48 mm) buizen.

Een ZIBO Tandem vorenpakker met een diameter van respectievelijk 700 (diepvorenpakker schijf) en 720 mm (gekartelde schijf), voorzien van een verstelbare trekboom, verzwaard uitgevoerd met brugversterking, maakt de combinatie met een werkbreedte van 3 meter compleet.

Voor meer informatie:
Zinger Mechanisatie
Rolderstraat 2a
9531 TC  Borger
+31 (0)599 23 44 18
info@zibo.nl
www.zibo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven