Nederlands Paviljoen op Caspian Agro 2022 in Bakoe

De internationale vakbeurs Caspian Agro vindt van 18 tot en met 21 mei 2022 plaats in Bakoe, Azerbeidzjan. In het Nederlandse paviljoen kunnen ondernemers in de agrarische productie en voedselvoorziening hun bedrijf presenteren.

De Caspian Agro is het grootste regionale landbouwforum in de Kaukasus. Er zijn demonstraties van apparatuur, producten en diensten. Deskundigen kunnen elkaar hier ontmoeten. De exposanten zijn fabrikanten, dienstverleners, importeurs en vele andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verschillende agrarische sectoren.

Kansen voor Nederlandse bedrijven
De economie van Azerbeidzjan is veelzijdig en de agrarische sector groeit. Hier liggen veel kansen voor Nederlandse bedrijven. De Caspian Agro krijgt elk jaar een bezoek van de Azerbeidzjaanse president Ilham Aliyev, de vicepresident mevrouw Mehriban Aliyeva en de minister van Landbouw, Inam Karimov.

Nederlands Paviljoen
De Nederlandse ambassade neemt voor de 5e keer deel aan de Caspian Agro met een Nederlands Paviljoen. Hier kunnen nieuwe zakelijke kansen worden ontdekt en nieuwe contacten gelegd. De ambassade spant zich voortdurend in om die kansen te vergroten, en om Nederlandse bedrijven te interesseren voor de Azerbeidzjaanse markt. Er is beperkt ruimte in het Paviljoen. 

Deelname
Deelname aan het Nederlands Paviljoen kost € 3.000 (circa 6 m2) per bedrijf. Dit is inclusief tafel met stoelen, elektriciteit, bedrijfsbanners (lokaal gedrukt), en koffie en water. Reis- en verblijfkosten zijn voor uw eigen rekening. De uiterste aanmelddatum is 9 april 2022.

Aanmelden kan via de website van de RVO

Voor meer informatie:
gunel.makhmudova@minbuza.nl 
+994 12 496 88 33
www.caspianagro.az 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven