Nog geen 2.000 kilometer van hier voltrekt zich een humanitaire ramp. Er komen veel vluchtelingen deze kant op vanuit het oorlogsgebied. Met boerenpakketten vol voedsel steken boeren en tuinders deze vluchtelingen in Nederland een hart onder de riem. Daarvoor is geld nodig. Hoe meer donaties, hoe meer pakketten. Doneer nu, roept ZLTO op bij aankondiging van de actie.

Met een boerenpakket vol lokaal voedsel geven boeren en tuinders de vluchtelingen uit het oorlogsgebied een warm welkom. Tegelijk bedanken ze de Nederlandse gastgezinnen. Voor 1.000 euro worden 75 pakketten verzonden. De inhoud bestaat uit: zuivel, vlees, groente, fruit, eieren, aardappel en bloemen.

Boerenverenigingen ZLTO, LTO Noord en LLTB hebben deze actie opgezet. ABAB Accountants & Advies helpt mee. Boerschappen verzorgt de verzameling, verpakking en verzending. Donaties komen binnen bij LTO Bedrijven.  

Hoe meer donaties, hoe meer pakketten
De boerenverenigingen vragen erfbetreders, toeleveranciers en afnemers rondom de boer geld te doneren. Hoe meer donaties, hoe meer boerenpakketten. Een donatie is een bijdrage voor de verzending van de welkomstpakketten van Zeeland tot Groningen. Producten worden door boeren en bedrijven met een groot hart gratis geleverd. Elk bedrijf kan helpen met een donatie.

1.000 euro = 75 boerenpakketten
2.000 euro = 150 boerenpakketten
5.000 euro = 375 boerenpakketten

Doneer nu! Website: www.ltobedrijven.nl/actieoekraine

Bron: ZLTO