Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert Heijn officiële partner Floriade

Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 opent op 14 april. Dit jaar is Albert Heijn officiële partner van Floriade. Albert Heijn heeft op het Floriade Park een Beter voor Natuur & Boer-paviljoen waar bezoekers kennismaken met het Beter voor Natuur & Boer-programma van Albert Heijn. Albert Heijn wil beter eten bereikbaar maken voor iedereen en doet dat met vaste boeren, telers en leveranciers, nationaal en internationaal en nu ook met Floriade.

Beter voor Natuur & Boer-programma
Marit van Egmond, ceo van Albert Heijn: “Met het Beter voor Natuur & Boer-programma heeft Albert Heijn een directe en unieke samenwerking met Nederlandse boeren en telers. Samen investeren we in smaak, kwaliteit, innovatie, dierenwelzijn, klimaat en biodiversiteit, vaak al generaties lang. Zo werken we samen aan het verduurzamen van onze voedselketen. De basis is een gezonde prijs voor elke boer en teler, in elk seizoen. Nu en in de toekomst. Zo laten we samen de aarde beter achter. “Ik ben hier trots op en vind het fantastisch dat bezoekers van Floriade in ons Beter voor Natuur & Boer-paviljoen met onze telers en boeren in contact kunnen komen. Zo kan iedereen zien waar de verse producten van Albert Heijn vandaan komen. Boeren en telers - waar wij vaak al jaren mee samenwerken - vertellen over hoe zij werken aan een duurzame toekomst." 

Hans Bakker, algemeen directeur Floriade Expo 2022 en Marit van Egmond, ceo Albert Heijn

Hans Bakker, algemeen directeur van Floriade: “Het is mooi dat Albert Heijn official partner is van onze wereldtuinbouwtentoonstelling. Floriade inspireert je om groener, gezonder en bewuster te leven. Op de Expo laten we voorbeelden zien die je daarbij helpen. Samen met Albert Heijn brengen we duurzaamheid en biodiversiteit in verschillende vormen heel informatief onder de aandacht van het publiek.”

De samenwerking plaatst het subthema “Feeding the City” in de schijnwerpers. Op Floriade is Albert Heijn als partner van de Floriade aanwezig in The Green House met een eigen paviljoen.

Voor meer informatie:
Floriade Expo 2022
www.floriade.com 

Publicatiedatum: