GroentenFruit Huis organiseert 2 juni eerste congres met workshops voor haar leden

Op donderdag 2 juni is het eerste GroentenFruit Huis congres. Een plek om vakgenoten te ontmoeten tijdens een dag met een plenair programma en een ruime keuze uit verschillende workshops. Hoe de dag eruitziet, kan men volledig zelf bepalen.

Vanuit haar vijf ambities, Gezondheid, Markt & Economie, Duurzaamheid, Sociaal en Voedselveiligheid, heeft GroentenFruit Huis een programma samengesteld. Dit congres is bedoeld voor inkopers, verkopers, duurzaamheidsspecialisten, HR-specialisten, juridische medewerkers, data-analisten, kwaliteitsmedewerkers, marketing- en communicatiemedewerkers en directieleden. Kortom voor iedereen die actief is in groenten en fruit, werkzaam bij leden van GroentenFruit Huis.

Programma
"Onze sprekers staan stuk voor stuk met hun 'poten in de klei'. Ze komen met inspirerende verhalen over de uitdagingen waar de groente- en fruitsector mee te maken heeft." Ook is het mogelijk vakgenoten te ontmoeten en van elkaar te leren. Keynote speaker Marc van Eck trapt deze dag af met een presentatie over het belang van branding. Daarna kan men een keuze maken uit 22 verschillende workshops. Zo kan de workshop 'Nudging op groenten en fruit helpt' van Anne Marie Borgdorff worden gevolgd," vertelt Nysingh Advocaten meer over productaansprakelijkheid, Bureau GfK over de gemakstrend bij de Nederlandse consument voor groenten en fruit en kan men ook meer te weten komen over de beslisboom duurzaam verpakken.  

Wat valt er zoal te verwachten?

  • Interactief programma met meer dan 20 verschillende inspirerende sprekers;
  • Het dagprogramma is naar eigen wens samen te stellen;
  • Praktische workshops om je kennis te vergroten;
  • Drankjes, hapjes, lunch en een gezellige borrel, met een uitgebreide kans om kennis te maken met andere leden van GroentenFruit Huis

Deelname is uitsluitend voor leden van GroentenFruit Huis en de kosten bedragen €100,- per persoon. Het congres vindt plaats in Buitenplaats Kameryck in Kamerik. 

Voor meer informatie en aanmelden van leden kan op de website van GroentenFruit Huis.  

Bron: GroentenFruit Huis


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven