Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jean-Pierre Bienfait benoemd tot RvC van HZPC

Tijdens de Algemene vergadering van Aandeelhouders (AVA) van HZPC Holding is donderdag 19 mei Jean-Pierre Bienfait benoemd tot nieuw lid van de Raad van Commissarissen. Jean-Pierre vervult de vacature van Meerten Ubbens. De zittingstermijn van Meerten Ubbens was in oktober 2021 verstreken. Ieder jaar wordt in mei en oktober een AVA gehouden. HZPC heeft Jean-Pierre Bienfait van harte verwelkomd tijdens de vergadering op 19 mei 2022.

Ervaren lid
Jean-Pierre Bienfait is een ervaren CEO en commissaris bij internationale bedrijven. Zijn expertise ligt met name bij de handel in voedingsmiddelen en daarnaast bij opkomende, meer en minder ontwikkelde landen (vooral in Aziƫ) en organisaties.

Jean-Pierre Bienfait heeft de afgelopen maanden veel samengewerkt met HZPC. Het aardappelveredelingsbedrijf verwacht dat Jean-Pierre Bienfait de komende jaren een belangrijke bijdrage levert aan de visie van HZPC.

Voor meer informatie:
Gerard Backx
HZPC Holding
+31 (0)513 48 98 88
info@hzpc.com 
www.hzpc.com 

Publicatiedatum: