Laatste kans voor aanmelding voor het GroentenFruit Huis Congres

Op donderdag 2 juni is het eerste GroentenFruit Huis congres. Een plek om vakgenoten te ontmoeten tijdens een dag met een plenair programma en een ruime keuze uit verschillende workshops. Hoe de dag eruitziet, kan men volledig zelf bepalen.

Vanuit haar vijf ambities, Gezondheid, Markt & Economie, Duurzaamheid, Sociaal en Voedselveiligheid, heeft GroentenFruit Huis een programma samengesteld. Dit congres is bedoeld voor inkopers, verkopers, duurzaamheidsspecialisten, HR-specialisten, juridische medewerkers, data-analisten, kwaliteitsmedewerkers, marketing- en communicatiemedewerkers en directieleden. Kortom voor iedereen die actief is in groenten en fruit, werkzaam bij leden van GroentenFruit Huis.

Cinthia Laarhoven over het programma:  
"Dagelijks werken wij vanuit onze vijf ambities, Gezondheid, Markt & Economie, Duurzaamheid, Sociaal en Voedselveiligheid. We zijn trots op de eerste editie van het GroentenFruit Huis Congres. Op 2 juni laten we zien wat GroentenFruit Huis allemaal in huis heeft. Diverse experts, waar wij dagelijks mee werken, en onze collega's verzorgen interessante workshops. Door het uiteenlopende programma kunt u zelf bepalen hoe u dag eruit komt te zien."

Wat kan men zoal verwachten?

  • Interactief programma met meer dan 20 verschillende inspirerende sprekers;
  • Het dagprogramma is naar eigen wens samen te stellen;
  • Praktische workshops om je kennis te vergroten;
  • Drankjes, hapjes, lunch en een gezellige borrel, met een uitgebreide kans om kennis te maken met andere leden van GroentenFruit Huis.

Deelname is uitsluitend voor leden van GroentenFruit Huis en de kosten bedragen €100,- per persoon. Het congres vindt plaats in Buitenplaats Kameryck in Kamerik. 

Voor meer informatie en aanmelden van leden kan op de website van GroentenFruit Huis.  

Bron: GroentenFruit Huis


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven